Schreuder hoorde nog niets van Feyenoord

Reacties

Dick Schreuder heeft nog niet veel nagedacht over een stap naar de Nederlandse top. De trainer werd in het voorbije weekend kampioen met Castellón, kort nadat hij door Marca gelinkt werd aan Feyenoord.

Schreuder hoorde nog niets van Feyenoord
© Pro Shots

Hoe logisch is het dat Schreuder door de toonaangevende Spaanse krant genoemd werd als kandidaat om Arne Slot op te volgen in Rotterdam? In Nederland deed hij als hoofdtrainer op het hoogste niveau alleen ervaring op bij PEC Zwolle. Gebrek aan ervaring op het hoogste niveau is een onzekere factor, maar een attractieve speelstijl is bij de 52-jarige coach wel een garantie. Ook nu in Spanje weer, waar Castellón promotie naar het tweede niveau heeft bewerkstelligd.

'Dat krijg ik hier ook mee', zegt Schreuder in gesprek met VI over de berichten waarin hij gelinkt werd aan Feyenoord. 'Het is positief dat je genoemd wordt bij een topclub, maar ik heb officieel niets gehoord. Als Nederlander is het mijn droom om ooit in de top te werken, maar ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Dus ik heb daar nog niet veel over nagedacht', gaat hij verder.

Op VI PRO lees je hoe Schreuder zijn Spaanse avontuur beleeft, waarbij ook duidelijk wordt dat hij zijn huidige positie niet zomaar zal inruilen. 'Dit is een geweldig voetballand. Het leeft hier enorm.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.