Schuster ziet geen reden op te stappen bij zwalkend Real

Real Madrid-coach Bernd Schuster ziet geen reden op te stappen bij de Koninklijke, ondanks het derde verlies in vier competitieduels. Daarnaast verloor Real in de Champions League tweemaal van Juventus en was er de blamerende uitschakeling in de Copa del Rey door Real Unión de Irún.

Schuster ziet geen reden op te stappen bij zwalkend Real

Een vijfde plaats en al negen punten achterstand op koploper Barcelona is een status die niet past bij de Spaanse recordkampioen. Real Madrid heeft het moeilijk en de druk op de Duitse coach neemt steeds meer toe. 'Ik zal zelf niet vertrekken, want de spelers geven alles. Het moet ons nu eens mee gaan zitten', was de reactie van Schuster op de persconferentie na de 4-3 thuisnederlaag tegen Sevilla.

Komende zaterdag speelt de Madrileense club een uitduel tegen het in vorm verkerende Barcelona. 'Barcelona is momenteel niet te stoppen. We moeten er volgende week een wedstrijd van proberen te maken', aldus de geplaagde coach.

Ook technisch directeur Predrag Mijatovic kijkt met weinig vertrouwen uit naar het duel met de eeuwige rivaal: 'Zonder Robben en met veel geblesseerde spelers zal de wedstrijd tegen Barcelona enorm moeilijk worden.'

Arjen Robben kreeg, in een goede wedstrijd, zijn tweede gele kaart. De dribbelaar protesteerde in de ogen van scheidsrechter Bernardino González Vázquez te heftig toen hij vond dat Real Madrid een strafschop onthouden werd.

Bekijk hier al onze video's