Shaw legt schuld van blessure bij zichzelf, Ten Hag en de medische staf

Reacties

Luke Shaw heeft erkend dat er fouten zijn gemaakt rondom zijn blessure. De schuld daarvan heeft hij niet bij één partij neergelegd, maar hij acht daar meerdere personen verantwoordelijk voor, inclusief zichzelf.

Shaw legt schuld van blessure bij zichzelf, Ten Hag en de medische staf
Servië
Servië
0 - 1
Engeland
Engeland

Dit seizoen kwam Shaw tot slechts twaalf competitiewedstrijden voor Manchester United. De reden daarvoor is dat hij behoorlijk kwakkelt met blessures. Ondanks zijn geringe speeltijd heeft Gareth Southgate hem toch opgeroepen voor de EK-selectie van Engeland. De verdediger is echter nog altijd niet fit en het is maar de vraag of hij het openingsduel haalt.

In februari speelde Shaw voor het laatst een wedstrijd. Op een persmoment vertelde Shaw dat het niet zo ernstig had hoeven zijn. 'In de wedstrijd tegen Aston Villa voelde ik iets en werd ik halverwege naar de kant gehaald.' De volgende wedstrijd tegen Luton Town werd hij er 'gewoon' weer in gezet, terwijl dat achteraf niet verstandig bleek.

Volgens Shaw hebben meerdere partijen daar schuld aan. 'Als de manager mij vraagt om te spelen, zal ik nooit "nee" zeggen. Maar ik had daar niet moeten spelen. Dat is ook deels mijn schuld en deels die van de medische staf. Ik denk dat iedereen dat wel zal toegeven. Ik had de hele week niet getraind, alleen de dag voor de wedstrijd.'

Europees Kampioenschap

Stand Groep C Europees Kampioenschap 2024 Germany

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Engeland
3
1
2
0
2-1
+1
5
2
Denemarken
3
0
3
0
2-2
0
3
3
Slovenië
3
0
3
0
2-2
0
3
4
Servië
3
0
2
1
1-2
-1
2
* Actueel tot en met 26 jun. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.