Slecht nieuws voor Atalanta: Scamacca lange tijd aan de kant na operatie

Reacties

Atalanta Bergamo en Gianluca Scamacca hebben slecht nieuws gekregen over de blessure die de spits zondag opliep in het oefenduel met Parma. De Italiaans international is al onder het mes gegaan en zal lange tijd aan de kant moeten blijven.

Slecht nieuws voor Atalanta: Scamacca lange tijd aan de kant na operatie
© Pro Shots

Het ging mis voor Scamacca toen hij tegen Parma de bal wilde controleren in het strafschopgebied en daarbij een zware knieblessure opliep. Sky Sport Italia meldt dat hij de kruisband in zijn linkerknie heeft afgescheurd en dat zijn meniscus beschadigd is geraakt.

De voormalig spits van PSV (jeugd) en PEC Zwolle is maandagochtend al geopereerd. Voor Scamacca, die voor Italië uitkwam op het EK in Duitsland, wacht nu een lange periode van herstellen en revalideren. Volgens La Gazzetta dello Sport zal de Italiaan minimaal een half jaar moet toekijken.

Atalanta, winnaar van de Europa League, nam de aanvaller vorig jaar zomer voor ruim 25 miljoen euro over van West Ham United. Scamacca scoorde vorig seizoen negentien keer in 44 officiële duels voor Atalanta, waar hij teamgenoot is van Teun Koopmeiners, Marten de Roon, Hans Hateboer en Mitchel Bakker.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.