Ancelotti maakt bekend wanneer Mbappé zal debuteren bij Real Madrid

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft bevestigd dat Kylian Mbappé over negen dagen zal debuteren tegen Atalanta Bergamo. De Champions League-winnaar speelt dan in Warschau om de Europese Super Cup tegen de winnaar van de Europa League.

Ancelotti maakt bekend wanneer Mbappé zal debuteren bij Real Madrid
© Pro Shots

Mbappé (25) werd op 16 juli gepresenteerd bij Real Madrid, maar kwam sindsdien nog niet in actie voor zijn nieuwe club. De Fransman geniet nog van een vakantie na het EK in Duitsland en ontbreekt ook bij Real tijdens een oefentrip in de Verenigde Staten.

De Koninklijke verloor in de VS van AC Milan (1-0) en Barcelona (2-1) en sluit de tour woensdag af met een oefenduel met Chelsea. Een week later speelt Real in Warschau tegen Atalanta Bergamo, de club van Marten de Roon, Teun Koopmeiners, Hans Hateboer en Mitchel Bakker, voor de eerste Europese prijs van het nieuwe seizoen.

Ancelotti stelt dat Real dan weer op volle oorlogssterkte zal aantreden. 'Mbappé kan dan zeker vanaf de aftrap starten. Net als Jude Bellingham en een aantal andere jongens. Ze zullen er dan klaar voor zijn, ze hebben hun eigen programma's gevolgd en zullen gaan spelen', zei de Italiaan tegen Mundo Deportivo. Het nieuwe seizoen in La Liga begint voor Real op 18 augustus met een uitwedstrijd tegen Real Mallorca.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.