Slot wacht 'lastige keuze' bij Liverpool na indrukwekkend oefenduel met Sevilla

Reacties

Liverpool is klaar voor de Premier League-start. Bij de laatste test met het sterkste elftal werd Sevilla bij tijd en wijle ondersteboven gevoetbald. Hoewel The Reds twee oefenduels spelen zondag, werden de eerste conclusies al getrokken na de 4-1 overwinning op de Spaanse club.

Slot wacht 'lastige keuze' bij Liverpool na indrukwekkend oefenduel met Sevilla
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
4 - 1
Sevilla
Sevilla

Sky Sports was onder de indruk van de eerste officieuze wedstrijd van Slot op Anfield. 'Diogo Jota maakte een glorieuze volley in een wedstrijd waarin The Reds langs Sevilla cruisen', kopt het medium. De BBC noemt het een 'emphatic 4-1 win' tegen de Spaanse La Liga-club.

The Liverpool Echo licht de rol van Jota uit, die het eerste doelpunt voor zijn rekening nam én een assist gaf als diepste spits. 'Hij blinkt uit aan de andere kant van het spel: het harde werken', schrijft het medium. 'Terwijl Darwin Núñez deze week nog maar net terug is van zijn zomervakantie, heeft Jota veel succes geboekt tijdens de afwezigheid van de Uruguayaanse international en houdt hij voorlopig het nummer 9-shirt onder Slot. Hij zal een van de eerste namen zijn die Slot in de basis zet tegen Ipswich Town.' Jota kreeg de hoogste beoordeling van het medium (8) samen met Luis Díaz, 'de ondergedompelde' Ryan Gravenberch kreeg een 6.

The Daily Mail was meer onder de indruk de ex-Ajacied. 'Hij kende een slow season in zijn eeste jaar op Anfield, maar speelt in een diepere rol onder landgenoot Slot en zette opnieuw een indrukwekkende prestatie neer.' Het medium vindt Mohamed Salah de belangrijkste man voorin bij Liverpool en weet dat de voormalig Feyenoord-coach een lastige keuze wacht voor de plek naast Virgil van Dijk: Jarell Quansah of Ibrahima Konaté. 'Quansah komt met een overtuigend pleidooi om de vaste startende verdediger te zijn naast de Nederlander, zijn idool, na wederom een ​​indrukwekkend optreden.'

Bekijk hier al onze video's
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Meer A. Slot
Meer over A. Slot
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.