Smit krijgt bij Go Ahead gewenste kans in de Eredivisie

Reacties

Milan Smit gaat SC Cambuur verruilen voor Go Ahead Eagles. De Eredivisionist heeft een akkoord bereikt met de club uit Leeuwarden. De 22-jarige Smit zal spoedig zijn overgang naar Deventer afronden en krijgt zo zijn gewenste kans in de Eredivisie.

Smit krijgt bij Go Ahead gewenste kans in de Eredivisie
© Pro Shots

Smit kende vorig seizoen een topjaar met 24 goals en 5 assists in 41 officiële wedstrijden voor Cambuur. De club uit de Keuken Kampioen Divisie ging er in de zomer van uit dat er interesse zou komen voor de spits en menig club uit binnen- en buitenland had belangstelling. Weinig clubs pakten echter door en pas in de slotdagen van de transferwindow deed Go Ahead dat.

Dat de club uit Deventer Smit aantrekt heeft te maken met de situatie van Victor Edvardsen. De Zweedse spits die een jaar geleden voor een recordbedrag naar Go Ahead kwam, heeft nog niet kunnen bekoren en vertrekt voor het verstrijken van de transferdeadline mogelijk nog.

Met cryptische posts op Instagram deed Edvardsen het eerder deze week voorkomen alsof hij in onmin was geraakt met de club. De kans is aanwezig dat trainer Paul Simonis hem eerder heeft laten weten dat hij niet zal starten in de competitiewedstrijd van zondag tegen RKC Waalwijk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Go Ahead Eagles
Meer over Go Ahead Eagles
Meer M. Smit
Meer over M. Smit
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.