'Spurs en Zenit ver uit elkaar over transfer Arsjavin'

Tottenham Hotspur is met Zenit Sint-Petersburg in gesprek over een transfer van Andrei Arsjavin, vertelde zaakwaarnemer Dennis Lachter aan Sky Sports.

'Spurs en Zenit ver uit elkaar over transfer Arsjavin'

'Op dit moment zijn er gesprekken met Tottenham, maar er is nog niets afgerond vanwege de hoge transfersom die Zenit wil ontvangen. Het gat is gigantisch tussen de twee clubs, want Zenit wil veel geld voor Andrei.' De Russische club had eerder al laten doorschemeren circa 25 miljoen euro te willen ontvangen.

Arsjavin had oorspronkelijk van Zenit toestemming gekregen tot 1 juli te zoeken naar een nieuwe club. Vorige week maakte algemeen directeur Maxim Mitrofanov nog bekend, dat er nog steeds geen interessant bod voor zowel speler als club was ontvangen.

Volgens Lachter wil Tottenham-coach Juande Ramos 'heel graag' Arsjavin aantrekken. 'Hij is zijn number one target. Voorzitter Daniel Levy doet er alles aan om de deal af te ronden, maar het is moeilijk zaken doen met Zenit.'

'Andrei heeft gemeld dat hij weg wil bij Zenit en heeft laten weten dat hij naar Tottenham wil. Hij houdt van de manier waarop Tottenham voetbalt en is een groot bewonderaar van Ramos', beweert Lachter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen