Suárez woest op tegenstander: 'De persoon hierboven houdt alles in de gaten'

Reacties

Luis Suárez kreeg het in de halve finale van de Copa América tussen Uruguay en Colombia aan de stok met tegenstander Miguel Borja. Hij betichtte de Colombiaan van onsportief gedrag en zocht hem na afloop persoonlijk op.

Suárez woest op tegenstander: 'De persoon hierboven houdt alles in de gaten'
© Screenshot
Uruguay
Uruguay
0 - 1
Colombia
Colombia

De video waarin Suárez na afloop zijn tegenstander opzoekt, ging viraal op sociale media. Hij kwam heel dichtbij om Borja wat in zijn oor te schreeuwen, waarna hij weggehaald moest worden om verdere escalatie te voorkomen. De aanleiding daarvoor was het uitbundig juichen van Borja na de uitschakeling van Uruguay.

'Het meest irritante was die nare manier van feestvieren, dat sloeg helemaal nergens op', lichtte Suárez na afloop de ruzie toe in de Zuid-Amerikaanse media. Volgens El Pistolero zocht Borja bewust de spelers van Uruguay op. 'Zo net voor je tegenstanders langs gaan is heel lelijk.'

'Wij hebben van Brazilië gewonnen, maar niemand is toen langs hen gerend. Integendeel, wij steunden elkaar omdat we collega's zijn. We weten ook hoe het is om te lijden na een nederlaag. Maar de persoon hierboven houdt alles in de gaten en alles komt ooit een keer terug.' Suárez zelf zag een heldenrol aan zich voorbij gaan. Hij kwam ruim twintig minuten voor het einde binnen de lijnen, maar de paal stond zijn gelijkmaker in de weg. Uiteindelijk plaatste Colombia zich voor de finale tegen Argentinië.

Bekijk hier de samenvatting van Uruguay tegen Colombia:

Ma 15 jul.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.