Tadic maakt zijn eerste goals onder Mourinho bij Fenerbahçe

Fenerbahçe heeft een probleemloze zege op Alanyaspor geboekt: 3-0. Met zijn eerste twee doelpunten van dit seizoen was Dusan Tadic de gevierde man.

Fenerbahçe
Fenerbahçe
3 - 0
Alanyaspor
Alanyaspor

Tadic (35) is begonnen aan zijn tweede jaar bij Fenerbahçe, waarvoor hij in het afgelopen seizoen zestien keer scoorde en evenveel assists leverde. Dit seizoen was hij al vijf keer aangever, maar nog geen afmaker. Daar kwam tegen Alanyaspor verandering in.

Op aangeven van Edin Dzeko opende Tadic kort voor rust de score. Na een handige voetbeweging in het vijandelijke strafschopgebied schoot hij beheerst raak. Twintig minuten in de tweede helft maakte Tadic ook de 2-0, deze keer na een verre uittrap van de keeper die doorschoot. Kort na dit doelpunt besliste Dzeko het duel met de 3-0.

Het Fenerbahçe van José Mourinho staat na vier competitiewedstrijden nu op tien punten.