Ten Hag maakt staf Man United compleet met Zweedse specialist

Reacties

Erik ten Hag heeft zijn staf bij Manchester United compleet. De Nederlandse manager verwelkomt Andreas Georgson, die als hoofdcoach werkte bij het Noorse Lillestrøm SK en in Engeland verantwoordelijk wordt voor de standaardsituaties.

Ten Hag maakt staf Man United compleet met Zweedse specialist
© Pro Shots

Georgson is het laatste poppetje dat in de staf van Ten Hag ontbrak. Eerder werden Ruud van Nistelrooij, René Hake en Jelle ten Rouwelaar al toegevoegd aan de equipe op Old Trafford, waarin ook Steve McClaren en Darren Fletcher nog van de partij zijn. Er werd al afscheid genomen van Benni McCarthy en Mitchell van der Gaag, die op een nieuwe uitdaging als hoofdtrainer wacht.

Met Georgson haalt Manchester United nu een specialist in standaardsituaties binnen. De connectie tussen de 42-jarige Zweed en de club komt bij de nieuwe technisch directeur vandaan. Dan Ashworth werkte eerder met Georgson samen bij Southampton.

Dat Georgson nu bij Lillestrøm vertrekt, is een hard gelag voor de club. Nog geen jaar geleden werd hij aangesteld bij de club uit Noorwegen. Lillestrøm plukte Georgson op zijn beurt weer weg bij Southampton, waar hij als techniektrainer werkte. Eerder werkte Georgson in verschillende functies bij Arsenal, Brentford en Malmö FF.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.