Ten Hag sluit Ronaldo weer in de armen en geeft duidelijk signaal af

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft zich weer aangesloten bij de groepstraining van Manchester United. De aanvaller verscheen dinsdag op Carrington, trainde mee met het eerste elftal en zou donderdag kunnen meespelen tegen Sheriff Tiraspol in de Europa League.

Ten Hag sluit Ronaldo weer in de armen en geeft duidelijk signaal af
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
3 - 0
Sheriff Tiraspol
Sheriff Tiraspol

In de Engelse media werd maandag en dinsdag vooruitgeblikt op een gesprek tussen Ten Hag en Ronaldo, dat op Carrington zou plaatsvinden. Dat lijkt niet als zodanig te hebben plaatsgevonden. Media als The Guardian en de BBC schrijven wel dat Ten Hag en Ronaldo in de afgelopen dagen doorlopend contact hebben gehad over zijn situatie.

Met het verwelkomen van Ronaldo op de groepstraining geeft Ten Hag een duidelijk signaal af: hij ziet de routinier weer als een volwaardig onderdeel van zijn selectie en zal hem vermoedelijk ook 'gewoon' selecteren voor de thuiswedstrijd tegen Sheriff.

Na het weigeren van een invalbeurt in de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur van vorige week woensdag werd Ronaldo buiten de selectie gelaten voor de uitwedstrijd tegen Chelsea van zaterdag. In een bericht op Instagram liet Ronaldo al doorschemeren dat hij fout zat, zonder zich daadwerkelijk te verontschuldigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.