Thiago Alcántara gaat trainerservaring opdoen bij Flicks Barcelona

Reacties

Thiago Alcántara gaat in de voorbereiding op het nieuwe seizoen ervaring opdoen bij de staf van Barcelona, onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Hansi Flick. De Spaanse oud-middenvelder heeft twee weken geleden besloten om zijn voetbalschoenen op te bergen.

Thiago Alcántara gaat trainerservaring opdoen bij Flicks Barcelona

De Spanjaard kampte lang met blessures waardoor hij besloot zijn voetbalschoenen aan de wilgen te hangen. Hij kwam in totaal tot 487 wedstrijden in het betaald voetbal, waarvan honderd in het eerste elftal van Barcelona. De 33-jarige Thiago brak in zijn jeugd door bij La Masia, waarna hij later speelde voor Barcelona, Bayern München en Liverpool.

Thiago gaat de komende weken ervaring opdoen in de staf van de nieuwe hoofdtrainer Flick. Hij gaat de hele voorbereiding meedraaien en zal ook aansluiten tijdens de tour in de Verenigde Staten. Flick en Thiago kennen elkaar van het seizoen dat ze de treble wonnen bij Bayern München in 2019/20. Toen kwamen ze in de kwartfinale van de Champions League in actie tegen Barcelona, die wedstrijd eindigde in 2-8 voor Der Rekordmeister.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.