Timber nieuwe aanvoerder van Feyenoord

Reacties

Quinten Timber is de nieuwe aanvoerder van Feyenoord, meldt de club. Hij is de opvolger van Lutsharel Geertruida, die is vertrokken naar RB Leipzig.

Timber nieuwe aanvoerder van Feyenoord

De selectie van Feyenoord kreeg deze vrijdag de keuze van Brian Priske te horen, vertelde de trainer 's ochtends op zijn persconferentie.

De Deen vertelde ook waarop hij zijn beslissing had gebaseerd. 'Voor mij is een captain iemand die de waardes van de club weerspiegelt. Iemand die de selectie kan aansturen, niet slechts een paar spelers, en verantwoordelijkheid neemt. Voor jonge, nieuwe, oude en ervaren spelers. Hij heeft leiderschapskwaliteiten, eist veel van iedereen en legt de lat hoog.'

In Timber heeft Priske die persoon gevonden. De trainer liet weten dat hij een groep van zes spelers heeft die leiding moeten nemen in de Feyenoord-selectie.

Vorig seizoen was Gernot Trauner aanvoerder. Bij zijn afwezigheid droeg Geertruida begin dit seizoen de band.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Q. Timber
Meer over Q. Timber
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.