Transfer Summerville rond: 'We kunnen niet blijer zijn dan dit'

Reacties

West Ham United heeft de komst van Crysencio Summerville met de wereld gedeeld. De 22-jarige buitenspeler komt over van Leeds United.

Transfer Summerville rond: 'We kunnen niet blijer zijn dan dit'
© Pro Shots

Eerder deze week kon VI al melden dat de transfer van Summerville eraan zat te komen. Met de deal is naar verluidt zo'n dertig miljoen euro gemoeid. Summerville had nog een tweejarig contract bij Championship-club Leeds.

Bij Leeds beleefde Summerville vorig jaar een fantastisch seizoen, met negentien doelpunten en negen assists. De club uit het noorden van Engeland nam hem in september 2020 voor anderhalf miljoen euro over van Feyenoord.

'Ik ben erg blij en ik kan niet wachten om te beginnen', aldus Summerville via de clubkanalen. Het is de perfecte volgende stap in mijn carrière. West Ham United is een grote club, met veel ambitie en geweldige spelers. Ik denk dat ik hier ben om meer geschiedenis te schrijven en ik zou West Ham graag helpen terug te keren naar Europa. Ik wil veel doelpunten en assists leveren en ik kijk ernaar uit om mijn teamgenoten en de fans te ontmoeten.'

'We kunnen niet blijer zijn dan dit', vulde technisch directeur Tim Steidten aan. 'Hij is een opwindende speler met een razendsnel tempo, behendige bewegingen en een overvloed aan creativiteit vanaf de vleugel. Hij heeft zichzelf al bewezen in het Engelse voetbal.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.