Twente wil het Eredivisie-getinte Fenerbahcé van Mourinho nu wél stoppen

ADVERTORIAL - Na de stunt van FC Twente op Old Trafford tegen Manchester United van vorige week, wacht de volgende zware klus in de Europa League. De Tukkers nemen het in de eigen Grolsch Veste op tegen het Fenerbahçe van José Mourinho. De Turkse ploeg is een oude bekende van Twente. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Twente wil het Eredivisie-getinte Fenerbahcé van Mourinho nu wél stoppen
FC Twente
FC Twente
1 - 1
Fenerbahçe
Fenerbahçe

Het verhaal van Twente is bekend. De club uit Enschede wist vorige week donderdag vriend en vijand te verbazen door met 1-1 gelijk te spelen tegen het Manchester United van Erik ten Hag. Met Fenerbahçe wacht nu een andere grote Europese gigant, die een week geleden nog met 2-1 van Union Sint-Gilles wist te winnen. Ondanks het thuisvoordeel van Twente, is Fenerbahçe gezien de quoteringen licht de favoriet. Voor een overwinning van de Tukkers staat een quotering van 2.75, een winstpartij van Fenerbahçe heeft een bijbehorende quotering van 2.46 en een gelijkspel kan je 3.33 keer je inzet opleveren. Denk je dat Twente in ieder geval niet verliest? Dan is de quotering van 1.55 voor de weddenschap ‘Twente of gelijkspel’ een interessante om te spelen.

Twente hoopt op Lammers en Steijn in de omschakeling

Gezien de kwaliteit van Fenerbahçe, bestaat de kans dat Twente het ondanks dat het in de Grolsch Veste speelt uit omschakelmomenten moet gaan halen. Dat de ploeg van Joseph Oosting daar succesvol in kan zijn, liet het al zien tegen Manchester United. De goal van Sam Lammers waarbij hij eerst tientallen meters aflegde voordat hij de bal binnenschoot, illustreert dat. Een doelpunt van de spits heeft een bijbehorende quotering van 3.10 bij TOTO.

Ook van Steijn kan men in Enschede inmiddels gerust het nodige verwachten. De aanvallende middenvelder maakte de zeven treffers die hij dit seizoen al produceerde vanuit allerlei hoeken en standen. Een doelpunt van Steijn staat net als voor Lammers op 3.10 keer je inzet.

Mourinho heeft oud-Eredivisionisten tot zijn beschikking

De selectie van Fenerbahçe - waar Twente ook vorig seizoen nog tegen speelde - bestaat uit een hoop voormalig spelers uit de Eredivisie. Dat zijn Jayden Oosterwolde, Sofyan Amrabat, Sebastian Szymanski en Dusan Tadic. Voor Szymanski wil het qua rendement nog niet echt vlotten dit seizoen, maar dat geldt niet voor Tadic. De voormalig speler van Ajax maakte alweer vier goals en gaf zes assists in de twaalf officiële wedstrijden die hij dit seizoen speelde. Een doelpunt van Szymanski heeft een quotering van 4.25 bij TOTO, een goal van Tadic staat op 3.80.

Buiten bovenstaande weddenschappen heeft TOTO nog een groter, meer divers aanbod. Dit kan je via de volgende link bekijken. Veel plezier met het volgen van de wedstrijd!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's