UniBoost: 50x je inzet als Feyenoord wint van Volendam!

ADVERTORIAL – Met de landstitel die lonkt groeit de hunkering in De Kuip elke week. Kan Feyenoord zondagavond tegen FC Volendam een volgende stap richting het kampioenschap zetten? Unibet pakt uit met een speciale welkomstactie!

UniBoost: 50x je inzet als Feyenoord wint van Volendam!
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
2 - 1
FC Volendam
FC Volendam

Bij deze actie voor nieuwe Unibet-spelers (24+) wordt de odd voor een zege van Feyenoord verhoogd naar maar liefst 50.00. Heb jij veel vertrouwen in een overwinning van de koploper? Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Feyenoord wint boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Feyenoord wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze welkomstactie is 1 euro.

Feyenoord is de torenhoge favoriet om deze wedstrijd te winnen. De reguliere odd voor een zege van het team van Arne Slot is 1.15. Het gaat dus om een flinke verhoging voor nieuwe spelers, voor wie een quotering van 50.00 lonkt.

Oussama Idrissi groeide vorig weekend in de 88ste minuut uit tot matchwinner bij Feyenoord. De buitenspeler maakte de 1-0 tegen FC Groningen en hielp de Rotterdammers zo aan alweer de achtste thuiszege van het seizoen in de Eredivisie. De ploeg van Slot heeft dit seizoen in de Eredivisie nog altijd niet verloren in De Kuip. De prestaties uit een verder verleden bieden ook hoop voor de wedstrijd van zondagavond: Feyenoord won zijn laatste tien Eredivisie-duels met FC Volendam in eigen huis allemaal.

Volendam is de huidige nummer veertien van de Eredivisie. Het elftal van Wim Jonk kreeg complimenten voor de attractieve speelstijl, maar is defensief ook al kwetsbaar gebleken. Na 24 speelrondes had alleen Excelsior meer tegengoals. Volendam incasseerde al 53 treffers, een gemiddelde van 2,2 per wedstrijd.

Ben jij nog geen Unibet-speler en ben je 24 jaar of ouder? Dan is deze welkomstactie een fraaie kans! Speel mee en geniet met extra spanning van de laatste Eredivisie-wedstrijd van dit weekend.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's