UniBoost voor Liverpool - Real Madrid: wie is jouw favoriet?

ADVERTORIAL – Met de wereldtitel won Real Madrid eerder deze maand zijn honderdste prijs in de clubgeschiedenis. Komt daar snel een nieuwe Champions League-trofee bij? Liverpool vormt de volgende horde. Unibet pakt speciaal voor het duel op Anfield uit met een fraaie welkomstactie!

UniBoost voor Liverpool - Real Madrid: wie is jouw favoriet?
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
2 - 5
Real Madrid
Real Madrid

Bij de welkomstactie voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is het aan jou om een keuze te maken. Verwacht jij een zege van Liverpool of zie jij Real Madrid winnen in de iconische voetbaltempel? Unibet biedt een odd van maar liefst 50.00 aan voor een zege van jouw favoriet. Meespelen gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer Liverpool of Real wint.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Liverpool of Real wint en vink de UniBoost aan in je betslip.

De maximale inzet bij deze actie is 1 euro.

Voor Liverpool staat het tweeluik met Real in de achtste finale van de Champions League ook in het teken van revanche. The Reds gingen aan het einde van vorig seizoen in de finale van de Champions League met 1-0 onderuit tegen het team van Carlo Ancelotti. In de voorbije wedstrijden tankte Liverpool vertrouwen na het gekwakkel in de eerste seizoenshelft. Everton en Newcastle United werden verslagen op weg naar de o zo belangrijke thuiswedstrijd tegen Real Madrid.

Bij Real Madrid weten ze als geen ander wat pieken in de knock-outfase van de Champions League inhoudt. De kampioen van Spanje kan dit seizoen voor de vijftiende keer de beste club van Europa worden. Lukt het Luka Modric en Karim Benzema om voor de zoveelste keer hun klasse te etaleren op de grote Europese voetbalavonden? Of is het Vinícius Júnior die de hoofdrol grijpt? De 22-jarige Braziliaan werd vorig seizoen de matchwinner in de finale.

Liverpool tegen Real Madrid is een geweldig affiche, een wedstrijd waar wereldwijd naar wordt uitgekeken. Beleef de Champions League-avond met extra spanning door mee te spelen. Maak met deze welkomstactie (24+) van Unibet kans op een uitbetaling van 50 euro.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's