Valencia verspeelt 1-0 tegen tien van Atlético

De slechte vorm van Valencia houdt nog even aan. Voor de zevende wedstrijd op rij lukte het de ploeg van coach Claudio Ranieri niet om te winnen. Tegen tien spelers van Atlético Madrid gaf de landskampioen nog een 1-0 voorsprong uit handen: 1-1.

Valencia en Atlético speelden een matige wedstrijd, waarin het uitvallen van Pablo Aimar het meest spraakmakend was. De Argentijnse spelmaker kreeg in de eerste minuten al een optater van Pablo en moest met een ernstig lijkende hoofdblessure van het veld.

Valencia kwam na een uur op voorsprong via Miguel Angel Angulo, die een fout van doelman Leo Franco afstrafte. Vijf minuten later moest Atlético met tien man verder na een tweede gele kaart van Veljko Paunovic.

Toch kwamen de rojiblancos nog langszij. Fernando Torres tekende in de 79ste minuut voor de gelijkmaker, door vanaf de rand van de zestien binnen te schieten.