Veendam mag seizoen in de Jupiler League afmaken

BV Veendam mag de huidige jaargang van de Jupiler League afmaken. Dat vertelt bewindvoerder Wim Entzinger dinsdag aan Het Dagblad van het Noorden. Veendam vroeg al eerder surséance van betaling aan. Deze status is nu verlengd.

Veendam mag seizoen in de Jupiler League afmaken

Toch is er nog steeds geen zekerheid over het voortbestaan van de Eerstedivisionist. De club verkeert in grote financiële problemen, maar Entzinger ziet nog wel mogelijkheden de club overeind te houden. Een faillissement wil hij dus ook nog niet aanvragen. De periode van uitstel van betaling kan hooguit anderhalf jaar duren.

De financieel hachelijke situatie heeft overigens weinig invloed op de prestaties van The Black Yellow Angels. Het elftal van trainer Joop Gall bezet de negende positie op de ranglijst en presteert niet noemenswaardig minder door het dreigende faillissement.

Deelname aan de play-offs voor promotie is zelfs nog mogelijk. Dan moet Veendam wel zien de zo gewilde achtste plek van Helmond Sport over te nemen. Met nog twee wedstrijden te gaan, is de achterstand drie punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen