Bosz vreest Veerman te moeten missen: 'Dat is wat gehoord heb'

Reacties

De kans is groot dat Joey Veerman het Champions League-treffen tussen PSV en Sporting Portugal dinsdagavond niet haalt. Een MRI-scan moet nog definitief uitsluitsel geven, maar Peter Bosz rekent niet op de middenvelder. 

Bosz vreest Veerman te moeten missen: 'Dat is wat gehoord heb'
© Pro Shots
PSV
PSV
Di 1 okt.
21:00
Sporting Lissabon
Sporting Lissabon

De Volendamse spelmaker moest zaterdag geblesseerd naar de kant in het duel met Willem II in de Eredivisie, hetgeen zorgde voor een smet op de Eindhovense zege. Nader onderzoek moet uitwijzen of Veerman inzetbaar is tegen de ploeg uit Lissabon, maar de signalen zijn ongunstig. PSV heeft de punten hard nodig nadat de eerste wedstrijd in de hoofdfase verloren ging bij Juventus.

'Ik denk dat Joey de wedstrijd niet gaat halen. Dat is ook wat ik van de medische staf gehoord heb', zei Bosz op het perspraatje richting het thuisduel met Sporting. De trainer gaf aan te balen van dat nieuws. 'Ik had Joey er graag bij willen hebben, want het is een geweldige speler.' 

Gyökeres en St. Juste
De tegenstander heeft ook blessurezorgen. Topscorer Viktor Gyökeres lijkt de krachtmeting te gaan halen, ook al ontbrak de Zweedse spits zondag op het trainingsveld bij Sporting. Ook de Nederlandse verdediger Jerry St. Juste is een twijfelgeval voor dinsdagavond.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer J. Veerman
Meer over J. Veerman
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.