Vente wil zichzelf en PEC Zwolle een dienst bewijzen

Reacties

PEC Zwolle heeft de komst van Dylan Vente bevestigd. Zoals VI eerder al meldde, komt de spits op huurbasis naar Overijssel. Vente komt tijdelijk over van Hibernian uit Schotland, PEC benoemt geen koopoptie op de clubwebsite.

Vente wil zichzelf en PEC Zwolle een dienst bewijzen
© PEC Zwolle

Met Vente haalt PEC een spits binnen die de Eredivisie al goed kent. Hij speelde namens Feyenoord en RKC Waalwijk 41 duels op het hoogste niveau, daarnaast speelde hij ook bijna honderd duels in de Keuken Kampioen Divisie voor Roda JC Kerkrade. 'Ik ben blij om terug te zijn in Nederland en bij PEC Zwolle mijn terugkeer te maken in de Eredivisie', vertelt Vente op de website van zijn nieuwe werkgever.

Vente hoopt er snel te staan voor PEC. 'Ik ben vastberaden om de ploeg en mezelf dit seizoen een dienst te bewijzen. Komend weekend staat er gelijk al een hele mooie wedstrijd op het programma', doelt Vente op het duel met de club die hem opleidde: Feyenoord. 'Kortom, ik heb heel veel zin om te beginnen bij mijn nieuwe club en kennis te maken met iedereen.'

Vorig seizoen kwam Vente tot vijf doelpunten in dienst van Hibernian. Dit seizoen stond de teller al op drie, in de Schotse League Cup maakte Vente een hattrick tegen Elgin City. Hij speelde al zes wedstrijden in het huidige seizoen, waarvan vijf als basisspeler.

Kort voor de aankondiging van Vente kwam PEC met slecht nieuws over verdediger Tristan Gooijer. Achterin kan de club versterking gebruiken

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.