Verdien een Free Bet op CL-avond met Barcelona en Arsenal

ADVERTORIAL - Haalt Barcelona dinsdagavond voor het eerst sinds het seizoen 2019/20 weer de kwartfinale van de Champions League? De Catalanen moeten in eigen huis het verschil maken tegen Napoli. Arsenal staat voor de uitdaging thuis een achterstand weg te werken tegen FC Porto. Beleef de duels met extra spanning door mee te spelen bij Unibet!

Verdien een Free Bet op CL-avond met Barcelona en Arsenal
© Pro Shots

Unibet heeft een mooie bonus klaarliggen voor zijn spelers van 24 jaar of ouder. Met een Bet Builder-weddenschap kan een Free Bet van 5 euro worden vrijgespeeld. Dat gaat op deze manier in zijn werk:

- Accepteer het aanbod onder het kopje Bonusaanbiedingen in je account.
- Plaats een Bet Builder-weddenschap van minstens 10 euro op een voetbalwedstrijd, met minimale odds van 1.10 per selectie.
- Er wordt een Free Bet van 5 euro aan je account toegevoegd zodra de weddenschap is afgehandeld.
- De Free Bet is 7 dagen geldig.

Met een Bet Builder-weddenschap kun jij je eigen combinatie van weddenschappen bouwen. We geven hieronder een paar voorbeelden van hoe dat in zijn werk gaat.

Barcelona
Barcelona
3 - 1
Napoli
Napoli

In Stadio Diego Armando Maradona kwam er in de heenwedstrijd geen winnaar. Victor Osimhen hielp Napoli aan de gelijkmaker nadat Robert Lewandowski de score had geopend. Denk jij dat Lewandowski nog eens scoort tegen Napoli en zie jij Barcelona winnen? Het combineren van Lewandowski scoort en Barcelona wint levert via Bet Builder een odd van 2.50 op. Barça kan vertrouwen putten uit de recente prestaties in La Liga. De huidige nummer drie van Spanje won drie van zijn laatste vier competitiewedstrijden en hield drie keer de nul in zijn laatste drie duels in La Liga. Voor Barcelona wint en Totaal Aantal Doelpunten door Napoli, Minder dan 0.5 staat via Bet Builder een odd van 3.25.

Arsenal
Arsenal
ns
1 - 0
FC Porto
FC Porto

Arsenal stelde drie weken geleden ronduit teleur op Portugese bodem. Uit bij FC Porto werd door The Gunners 1-0 verloren door een late goal van Galeno. Die nederlaag was een uitzondering voor de Londenaren, die juist acht van hun laatste negen wedstrijden wonnen. Door de sterke prestaties vanaf midden januari greep Arsenal in de Premier League de koppositie. Zie jij de huidige nummer één van Engeland die lijn in de Champions League doortrekken? De quotering voor Arsenal wint en Totaal Aantal Doelpunten door Arsenal, Meer dan 2.5 is via Bet Builder 2.00. In 28 speelrondes in de competitie scoorde Arsenal al zeventig keer, dat is het hoogste aantal goals van alle teams in de Premier League.

Wil jij met extra spanning genieten van het spektakel in de achtste finale van de Champions League? Speel dan mee bij Unibet! Ben jij 24 jaar of ouder, dan lonkt ook nog de kans om een Free Bet vrij te spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's