Verliezend Brugge-coach Koster: 'Ik ben zeer teleurgesteld'

De competitie in België lijkt voor Club Brugge een zeer vervelend einde te krijgen. In de play-offs presteert de ploeg beroerd. Vrijdag was KV Kortrijk met 2-0 te sterk. Opnieuw een tegenvaller voor trainer Adrie Koster. 'Ik ben zeer teleurgesteld.'

Verliezend Brugge-coach Koster: 'Ik ben zeer teleurgesteld'

In de uitwedstrijd bij Kortrijk was het Brugse leed al voor rust geleden. Christian Benteke velde het vonnis met twee goals vlak voor de onderbreking. In de tweede helft probeerde Club de achterstand nog wel goed te maken. 'Maar we speelden met te weinig overleg. We wisten dat we nog drie keer moesten scoren. Dat werkte blijkbaar verlammend', aldus verliezend coach Koster.

Door de nederlaag ziet Blauw-Zwart de kans op de tweede plek en dus deelname aan de voorronde Champions League steeds kleiner worden. Mocht nummer twee AA Gent winnen bij kampioen Anderlecht, wordt het gat met Brugge vier punten met nog slechts drie wedstrijden te gaan.

Zelfs de huidige nummer vier STVV kan de ploeg van Koster passeren op de ranglijst. Dan dient wel Zulte Waregem in een thuisduel verslagen te worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen