VI Discussie: wel of geen marge hanteren bij buitenspel?

Reacties

Denemarken is uitgeschakeld op het EK door Duitsland en vooral het door de VAR afgekeurde doelpunt van de Denen zorgt voor de nodige ophef. Joachim Andersen dacht gescoord te hebben, maar zijn Deense ploeggenoot Thomas Delaney bleek een teenlengte buitenspel te staan. Het bracht een hoop woede teweeg in het kamp van Denemarken.

VI Discussie: wel of geen marge hanteren bij buitenspel?

Het was zaterdag in Dortmund niet de eerste keer dat tijdens het eindtoernooi doelpunten worden afgekeurd doordat spelers luttele centimeters buitenspel staan. Zo was eerder ook Romelu Lukaku namens België zeer ongelukkig. In de VI Discussie zijn we benieuwd naar jullie mening: moet er voortaan een marge worden gehanteerd bij buitenspelsituaties?

Ook in onze dagelijkse podcast VI ZSM komt het onderwerp aan bod. Bekijk hieronder het fragment waarin Tim Reedijk en Matthijs Vegter de situatie uitgebreid bespreken. Voelt de Deense bondscoach zich terecht benadeeld?

In onze dagelijkse podcast VI ZSM bespreken we de buitenspeldiscussie.

Stem in de poll en discussieer in de reacties.

Poll Er moet voortaan een marge worden gehanteerd bij buitenspelsituaties
  • Eens
  • Oneens

Alles over het EK

Tijdens het EK bundelen we het laatste EK- en Oranje-nieuws op onze EK 2024-pagina. Alle wedstrijden zijn hier te vinden.
Bekijk hier al onze video's
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.