Vijf tv-tips: hier kijk je op het open kanaal naar Man Utd

Reacties

Na de interlandperiode gaat het competitievoetbal weer door in Nederland, er staan dit weekend veel wedstrijden op het programma in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Ook kijken we uit naar een duel in de 2. Bundesliga, de Premier League en vrouwenvoetbal. In de wirwar van zenders, competities en wedstrijden biedt VI de lezer vijf tips voor dit voetbalweekend.

Vijf tv-tips: hier kijk je op het open kanaal naar Man Utd

Periodekampioen in actie, 20.00 uur: Star Channel

FC Den Bosch
FC Den Bosch
20:00
Vitesse
Vitesse

Als de spelers van FC Den Bosch al champagne in de benen hadden, is dat inmiddels wel uitgewerkt. Op 4 oktober pakten de Brabanders de eerste periodetitel in de KKD, daarna werd er door interlandvoetbal niet meer gespeeld. De manschappen van trainer David Nascimento zullen dus uitgerust aan de wedstrijd tegen Vitesse verschijnen. De wedstrijd is te volgen op het open kanaal Star Channel, kanaal 11 bij Ziggo, kanaal 16 bij KPN of kanaal 16 bij Odido.

Het debuut van Van Wonderen, 13.00 uur: Viaplay

Hannover 96
Hannover 96
Za 19 okt.
13:00
Schalke 04
Schalke 04

Schalke 04 is het ultieme voorbeeld van een gevallen grootmacht. Meervoudig kampioen van de Bundesliga, in 2011 nog bekerwinnaar en in 1997 winnaar van de UEFA Cup. Nu heeft de club uit Gelsenkirchen moeite om aansluiting te vinden met de middenmoot van de 2. Bundesliga. De Nederlandse coach Kees van Wonderen is de volgende kandidaat in een poging het op de rit te krijgen bij Schalke.

Ten Hag op open kanaal, 16.00 uur: Viaplay TV

Manchester United
Manchester United
Za 19 okt.
16:00
Brentford
Brentford

Een traktatie op de zaterdagmiddag, waar je kunt kijken naar Manchester United tegen Brentford in de Premier League. De positie van manager Erik ten Hag stond onder druk, maar de Nederlander zit zaterdag weer op zijn plek voor de volgende competitiewedstrijd. Viaplay TV kwam eerder dit jaar in plaats van SBS 9 in het televisieaanbod. Afhankelijk van je provider kun je inschakelen op kanaal 12 of 19.

Kraker in de Eredivisie, 18.45 uur: ESPN 2

AZ
AZ
Za 19 okt.
18:45
PSV
PSV

PSV stond dit seizoen voornamelijk tegenover clubs in het rechterrijtje, maar staat zaterdagavond voor een flinke test tegen nummer drie AZ. De grote vraag is of de ploeg uit Alkmaar voor het eerst punten kan afsnoepen van de regerend landskampioen. Trainer Peter Bosz zit in ieder geval op de bank bij PSV, hij kreeg een voorwaardelijke schorsing na uitspraken over scheidsrechter Danny Makkelie.

Klassieker op open kanaal, 12.15 uur, ESPN

Feyenoord
Feyenoord
Zo 20 okt.
12:15
Ajax
Ajax

Bij de mannen werd het duel eerder uitgesteld, maar Feyenoord Vrouwen – Ajax Vrouwen kan wel gewoon doorgaan. ESPN heeft deze topwedstrijd in het vrouwenvoetbal ingepland op het eerste kanaal, gratis te bekijken dus.

Volg de Eredivisie live via CANAL+

Bovenstaande Nederlandse duels zijn allemaal live te volgen via ESPN Compleet, wat standaard in het aanbod van streamingdienst CANAL+ zit. Zodra je je hebt aangemeld, kijk je direct naar de Eredivisie, dus je hoeft de aftrap van je favoriete club niet te missen! Dit alles en nog veel meer voor slechts €14,95 per maand, en je kijkt de eerste zeven dagen ook nog eens helemaal gratis. Meld je hier aan!
In bovenstaand overzicht geven we vijf tips, maar bekijk het volledige programma van de grootste competities in ons wedstrijdoverzicht.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.