Vitesse is er bijna en krijgt uiterlijk dit weekeinde duidelijkheid

Reacties

Vitesse hoeft nog maar aan één voorwaarde te voldoen om zijn licentie terug te krijgen, zo melden de Arnhemmers. Uiterlijk dit weekeinde volgt er uitsluitsel.

Vitesse is er bijna en krijgt uiterlijk dit weekeinde duidelijkheid

Vitesse leverde woensdag zijn documenten in bij de beroepscommissie en verwacht werd dat er donderdag een uitspraak zou volgen. Dit werd uitgesteld, doordat de beroepscommissie nog enkele vragen had. Vrijdagochtend zaten vertegenwoordigers van Vitesse met zowel de licentiecommissie als de beroepscommissie.

'Vitesse heeft volgens de beroepscommissie nagenoeg voldaan aan alle eisen, ook in het door haar gecreëerde vangnet, zolang Guus Franke nog geen eigenaar is van Vitesse', melden de Arnhemmers. 'Echter dient er nog één wijziging aangebracht te worden in de op 31 juli jl. gesloten overeenkomst met Common Group. Zoals eerder besloten mag namelijk de Common Group geen enkele ‘zeggenschap’ meer hebben binnen de club. Om die reden moet de overeenkomst op een punt worden gewijzigd. Vitesse en Common Group hebben tot zaterdag 3 augustus, 12 uur, om dit te realiseren.'

Als Vitesse zijn licentie terugkrijgt, komt het volgende week vrijdag 'gewoon' in actie tijdens de eerste speelronde van de Keuken Kampioen Divisie. Telstar is dan de tegenstander in Stadion Gelredome.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.