Vitesse meldt vol trots prachtige mijlpaal voor herstart

Reacties

Vitesse heeft voor het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie de grens van tienduizend verkochte seizoenkaarten bereikt. Dit meldde de club vrijdagmiddag, enkele uren voordat Vitesse officieel aan het nieuwe seizoen begint op het tweede niveau.

Vitesse meldt vol trots prachtige mijlpaal voor herstart
© Pro Shots
Vitesse
Vitesse
2 - 3
Telstar
Telstar

Telstar is vrijdagavond in GelreDome de eerste tegenstander van Vitesse in de Eerste Divisie sinds FC Eindhoven (toen nog EVV Eindhoven) op 28 mei 1989. Sindsdien speelde de club onafgebroken in de Eredivisie, maar na een dramatisch seizoen zakte de club als hekkensluiter af. Wat volgde was een soap die zijn weerga niet kende, met heel veel onduidelijkheid over het รผberhaupt mogen starten van Vitesse in de KKD. Het lukte toch allemaal, waardoor Vitesse de kans krijgt om financieel erbovenop te komen.

Draai warm voor de Eredivisie en KKD!

Perfect voorbereid zijn op het nieuwe seizoen in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie? Bestel dan hier ons extra dikke bewaarnummer, met alle transfers, selecties en verwachte opstellingen!

Aan de fans zal het niet liggen, want ondanks een jaar in de KKD zijn er tienduizend seizoenkaarten verkocht. Twee jaar geleden bleef de teller nog steken rond de zevenduizend seizoenkaarthouders. Vorig seizoen doorbrak Vitesse na de winterstop ook al de grens van tienduizend seizoenkaarthouders, die in actie kwamen na een oproep van Vitesse om halve seizoenkaarten aan te schaffen. Het was toen voor het eerst sinds het seizoen 2017/18 dat het aantal seizoenkaarthouders boven de tienduizend uitkwam na de winterstop van een seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.