Voetbal op tv: hier zijn oefenduels van Feyenoord en PSV te zien

Reacties

Zowel Feyenoord als PSV sluit deze zondag zijn oefencampagne af. Vijf dagen voor het duel om de Johan Cruijff Schaal spelen de titelkandidaten tegen respectievelijk Benfica en Nottingham Forest. De duels worden live uitgezonden.

Voetbal op tv: hier zijn oefenduels van Feyenoord en PSV te zien
© Pro Shots

Voor Feyenoord betekent het duel met Benfica een weerzien met een oude bekende. Orkun Kökçü is terug in De Kuip, daar waar hij eind vorig seizoen als captain van de Rotterdammers nog het winnen van de titel vierde. Het Benfica van Roger Schmidt vormt dus de volgende test voor het team van Arne Slot. Feyenoord speelde in deze voorbereidingsperiode al tegen verschillende sterke tegenstanders, waaronder Club Brugge, 1899 Hoffenheim en Villarreal. Alleen van Hoffenheim werd verloren.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Benfica begint om 16.00 uur en wordt live uitgezonden door ESPN.

PSV kan zich vandaag gaan meten met een Premier League-club. Nottingham Forest, de nummer zestien van Engeland, komt op bezoek in het Philips Stadion. Voor de Eindhovenaren is dit de zwaarste oefenwedstrijd tot nu toe. PSV verloor bij de start van de oefencampagne van STVV en won vervolgens van FC Blau-Weiss Linz, FC Augsburg en FC Eindhoven. Voor Bosz is Forest-thuis de laatste wedstrijd voorafgaand aan zijn officiële debuut als trainer van PSV. De bekerwinnaar en nummer twee van het voorbije seizoen speelt vrijdag tegen Feyenoord om de Super Cup.

De wedstrijd tussen PSV en Nottingham Forest begint om 18.30 uur en wordt live uitgezonden door Veronica.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.