VVV bood Wetzel tevergeefs nieuw contract aan

André Wetzel tekent voor drie jaar bij ADO Den Haag. Een aanbod van VVV-Venlo kon de trainer niet op andere gedachten brengen.

VVV bood Wetzel tevergeefs nieuw contract aan

De komende seizoenen werkt Wetzel in Den Haag voor zijn oude jeugdliefde ADO, waar hij eerder als speler en (jeugd)trainer actief was. De coach tekent in de Hofstad een contract voor drie jaar met een optie voor nog eens twee seizoenen.

VVV-Venlo wilde Wetzel niet kwijt en deed de Hagenaar het aanbod de lopende verbintenis open te breken. 'De uitdaging om in mijn geboortestad aan de slag te gaan was voor mij te mooi', aldus de trainer op de website van de Limburgse club.

Wetzel concentreert zich op handhaving met VVV-Venlo, dat in 2007 onder zijn leiding promoveerde naar de Eredivisie. 'Ik wil afscheid nemen van een Eredivisieclub, want ik heb hier op een prettige manier kunnen samenwerken met alle geledingen binnen de club.'

'VVV-Venlo verdient het dat het in de Eredivisie blijft, zodat we, zoals afgesproken bij het begin van dit seizoen, op het einde nog eens de joeksmobiel van stal kunnen halen om een mooi feestje te bouwen op het behoud van het Eredivisieschap.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen