Waar is de KNVB-bekerfinale tussen PSV en Ajax te zien?

Reacties

PSV en Ajax spelen zondagavond de finale van het TOTO KNVB-bekertoernooi. De eindstrijd kent een primeur: voor het eerst wordt deze uitgezonden in de verbeterde UHD-beeldkwaliteit.

Waar is de KNVB-bekerfinale tussen PSV en Ajax te zien?
PSV
PSV
2 - 1
Ajax
Ajax

De finale is zondag te zien bij ESPN en het open kanaal van FOX. De uitgebreide voorbeschouwing begint al om 16.00 uur. Presentator Jan Joost van Gangelen wordt vanuit De Kuip bijgestaan door analytici Arnold Bruggink, Kenneth Perez en Marciano Vink, terwijl Hans Kraay Jr. en Aletha Leidelmeijer als verslaggevers ter plaatse zijn. Het commentaar van de bekerfinale wordt verzorgd door Vincent Schildkamp.

De KNVB-bekerfinale is de eerste wedstrijd die te zien is op ESPN UHD, het kanaal waarop ESPN-uitzendingen van in verbeterde beeldkwaliteit worden aangeboden. Op dit moment is ESPN UHD alleen nog verkrijgbaar voor abonnees van Breedband Helmond, Kabeltex, KPN, SKV, Trined en Ziggo.

Uiteraard is er op alle kanalen van Voetbal International ook ruimschoots aandacht voor deze belangrijke strijd om de eerste hoofdprijs van het seizoen. We volgen de wedstrijd in VI Live en voorafgaand, tijdens en na afloop zullen we in zowel beeld als tekst uitgebreid stilstaan bij het duel tussen PSV en Ajax, de huidige nummer twee en één van de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.