Wachten op Van Crooij bijna voorbij bij NEC

Reacties

Vito van Crooij voegt zich volgende week bij de selectie van NEC. De Nijmeegse club bereikte twee weken geleden al een akkoord met de aanvaller over een driejarig contract, maar de komst van Van Crooij liet op zich wachten.

Wachten op Van Crooij bijna voorbij bij NEC
© Pro Shots

Van Crooij moest nog zaken afronden in Saoedi-Arabië, waar hij afgelopen seizoen onder contract stond bij Al-Wehda. Die verbintenis liet hij ontbinden, waarna NEC zijn kans schoon zag om nog na de transferperiode toe te slaan.

Op de flanken is NEC tot nu toe nog wat jeugdig. Basar Önal en Sami Ouaissa kwamen over vanuit de Keuken Kampioen Divisie en hebben potentie, maar hebben ook tijd nodig om te groeien. Sontje Hansen is net terug van blessureleed en zit nog niet op honderd procent. Mede daardoor wilde NEC met Van Crooij wat ervaring toevoegen.

'Ergens tussen nu en volgende week zal hij er zijn', vertelde trainer Rogier Meijer, die blij is met de aanstaande komst van Van Crooij. 'Als je kijkt naar zijn leeftijd en ervaring, dan kan hij ons helpen. Vito heeft ook een gigantisch loopvermogen, dus ook als we de bal niet hebben, kan hij van waarde zijn.'

Lees op VI PRO meer over Vito van Crooij en NEC richting de thuiswedstrijd tegen Feyenoord:

Bekijk hier al onze video's
Meer NEC
Meer over NEC
Meer V. van Crooij
Meer over V. van Crooij
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.