Walker reageert op penalty Engeland tegen Oranje: 'Harry was heel slim'

Reacties

Kyle Walker heeft gereageerd op de strafschop die Engeland kreeg in de halve finale van het EK tegen het Nederlands elftal. De vleugelverdediger denkt dat zijn ploeggenoot Harry Kane slim te werk ging na een vermeende overtreding van Denzel Dumfries.

Walker reageert op penalty Engeland tegen Oranje: 'Harry was heel slim'
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 2
Engeland
Engeland

Na een vroege voorsprong voor Oranje, trok Kane de stand gelijk vanaf de stip. Walker kreeg van de BBC de vraag of hij de strafschop terecht vond. De man van Manchester City bracht over dat hij het geen penalty vond, zonder dat hij dat daadwerkelijk zei. 'Harry is daar, denk ik, heel slim geweest en een paar seconden langer blijven liggen, zodat de scheidsrechter het makkelijker vond om een strafschop te geven. Dat is mijn antwoord, meer krijg je niet van me.'

De interviewer gaf niet op en wilde het nog iets duidelijker horen. Wat als zo'n strafschop tégen Walker gefloten zou worden? 'Ik zou woest zijn, ik zou echt razend zijn, woest ja', luidde het veelzeggende antwoord. Kane benutte de penalty dus, Engeland won de wedstrijd door een late goal van Ollie Watkins. In de finale was Spanje vervolgens te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Meer Engeland
Meer over Engeland
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Meer K. Walker
Meer over K. Walker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.