'Weer keeperstegenslag voor Slot'

Reacties

Het lijkt erop dat Liverpool-manager Arne Slot opnieuw zijn eerste keeper moet missen voor een periode. Alisson Becker raakte geblesseerd in de competitiewedstrijd tegen Crystal Palace en lijkt voorlopig niet terug te keren bij de selectie. Dit is de lezing van diverse Engelse media.

'Weer keeperstegenslag voor Slot'
© Pro Shots

Voor Alisson ging het in de slotfase mis, hij kreeg te maken met een hamstringblessure. Aan het begin van het seizoen had de Braziliaanse doelman ook al duels van Liverpool gemist, door een bovenbeenblessure. Hij keerde toen relatief snel terug onder de lat, maar dat lijkt nu niet het geval te zijn.

Media in Engeland schrijven dat Alisson minimaal een maand afwezig is. Dit betekent dat hij enkele topwedstrijden moet missen. Liverpool staat in de Premier League tegenover Chelsea en Arsenal, tussendoor wordt de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig afgewerkt.

Aan het begin van het seizoen was de Ier Caoimhín Kelleher de vervanger van Alisson, maar tegen Crystal Palace was hij ziek. Dit zorgde ervoor dat derde keeper Vítezslav Jaros zijn debuut mocht maken in de hoofdmacht.

Liverpool staat momenteel bovenaan in de Premier League, met een punt meer dan Manchester City en Arsenal.

Premier League

Stand Premier League 2024/2025

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Liverpool
7
6
0
1
13-2
+11
18
2
Manchester City
7
5
2
0
17-8
+9
17
3
Arsenal
7
5
2
0
15-6
+9
17
4
Chelsea
7
4
2
1
16-8
+8
14
* Actueel tot en met 7 okt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.