Weghorst bijt van zich af: slaande beweging richting Forest-verdediger

Reacties

Wout Weghorst heeft in de slotfase van het Premier League-duel met Nottingham Forest (0-2) de aandacht op zich gevestigd. De dertigjarige spits van Manchester United kreeg een gele kaart voor een slaande beweging.

Weghorst bijt van zich af: slaande beweging richting Forest-verdediger
© Viaplay
Nottingham Forest
Nottingham Forest
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Weghorst moest zondagmiddag opnieuw voorrang verlenen aan Anthony Martial in de punt van de aanval, maar mocht achttien minuten voor tijd alsnog opdraven in plaats van de Fransman. Vlak daarna stelde United de overwinning veilig dankzij een doelpunt van Diogo Dalot. De Oranje-international creëerde bij die goal ruimte voor de Portugese back met een loopactie, zijn eerste Premier League-goal voor United zat er niet in.

In de circa twintig minuten dat Weghorst meedeed, had hij het regelmatig aan de stok met Forest-verdediger Moussa Niakhaté. In de extra tijd maakte hij zich na een lange bal van Casemiro los van de Senegalese mandekker en sloeg hem daarbij op zijn borstkas. Niakhaté ging gretig naar de grond en greep naar zijn hoofd, terwijl hij daar niet werd geraakt. Weghorst deed alsof er weinig aan de hand was, maar kreeg wel een gele kaart voor het vergrijp.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer W. Weghorst
Meer over W. Weghorst
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.