Yoro maakt meteen indruk bij Man Utd: 'We gaan van hem genieten'

Reacties

Leny Yoro maakt een uitstekende indruk in zijn eerste dagen bij Manchester United. De verdediger trainde al mee en speelde ook mee in de oefenwedstrijd tegen Rangers FC van zaterdag. Hij stond in de basis en werd in de rust gewisseld.

Yoro maakt meteen indruk bij Man Utd: 'We gaan van hem genieten'
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
0 - 2
Manchester United
Manchester United

Donderdag maakte de club van Erik ten Hag bekend dat het Yoro voor tientallen miljoenen euro's had overgenomen van Lille. Zaterdag mocht de achttienjarige verdediger meteen meedoen. 'Hij heeft veel talent, dat is ook de reden dat hij hier is', concludeerde voormalig Ajax-doelman André Onana na afloop van de wedstrijd die United met 0-2 won.

'Als je een speler van Manchester United wil zijn, dan moet je kwaliteit hebben', vervolgt Onana. 'Hij heeft zich in de eerste helft meteen laten zien. Hij is een jonge, talentvolle speler, die goed aan de bal is. We gaan dit seizoen veel van hem genieten. Wij zijn hier om hem te helpen en daar geven we hem ook de tijd voor. Wij hebben goede scouts, dus als ze je hierheen halen, weet je dat je veel kwaliteit hebt.'

Manchester Evening News sprak na afloop van het gewonnen oefenduel van 'een zeer stijlvolle introductie'. 'Hij had twee indrukwekkende momenten in verdedigend opzicht en was goed aan de bal, afgezien van één moment waar hij de bal inleverde, net voor rust.'

Zelf kwam Yoro na afloop ook nog aan het woord bij MUTV. 'Natuurlijk hebben mijn teamgenoten me heel erg geholpen en de staf zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, ook op het veld. We zijn samen, dus voor mij is het heel goed. Nu gaan we woensdag naar Amerika en spelen we drie competitieve wedstrijden.' United speelt de komende twee weken tegen Arsenal, Real Betis en Liverpool.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.