Zet Ajax de puntjes op de i tegen Shakhtar? Bekijk de odds

ADVERTORIAL – Ajax sluit de oefencampagne deze dinsdag af met een duel met Shakhtar Donetsk. Zetten de Amsterdammers een halve week voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal de puntjes op de i? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Zet Ajax de puntjes op de i tegen Shakhtar? Bekijk de odds
© Pro Shots

Het trainingskamp in Oostenrijk kende voor Ajax een vervelend einde. De vriendschappelijke wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt ging afgelopen zaterdag niet door vanwege drie coronagevallen in de Amsterdamse selectie. De drie spelers gingen afgezonderd van hun collega's met de auto naar huis, in de hoop het virus verder buiten de deur te houden. Dinsdagavond kan Alfred Schreuder alsnog zijn team nog eens onder grote weerstand aan het werk zien op weg naar de seizoenstart. Shakhtar oefende vrijdag al tegen Fortuna Sittard en speelde toen met 3-3 gelijk.

Verwacht jij weer een spektakelstuk? De quotering voor minstens vier doelpunten is 1.86. De odd voor zes goals of meer is maar liefst 5.40. Kiezen voor wat meer zekerheid kan natuurlijk ook, inzetten op Beide teams scoren kan je 1.54 keer de inleg opleveren.

Met een quotering van 1.28 voor een overwinning en een odd van 1.76 voor een zege met minstens twee goals verschil is Ajax duidelijk de favoriet. Kunnen de Ajacieden in de eigen Johan Cruijff Arena nog wat extra trouwen tanken op weg naar de grote test tegen PSV? De ploeg van Alfred Schreuder won een week geleden al knap met 3-2 van Red Bull Salzburg. De overwinning op de Oostenrijkse kampioen was de derde overwinning van deze voorbereidingsperiode.

Ben jij benieuwd naar de vorm van Ajax zo vroeg in het seizoen? Geef het kijken naar de oefenwedstrijd extra spanning door mee te spelen bij Unibet. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstbonus: na een eerste weddenschap van minstens 10 euro komen Free Bets ter waarde van in totaal 40 euro beschikbaar.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's