Zo beleeft Gravenberch de eerste dagen onder Slot bij Liverpool

Reacties

Ryan Gravenberch draait sinds enkele dagen weer volledig mee met de voorbereiding van Liverpool. De Oranje-international is blij om terug te zijn bij zijn werkgever en vertelt hoe zijn eerste indrukken van de nieuwe manager Arne Slot zijn.

Zo beleeft Gravenberch de eerste dagen onder Slot bij Liverpool

Afgelopen dinsdag keerde Gravenberch na een vakantie van ongeveer drie weken terug bij Liverpool. De middenvelder sloot aan in de Verenigde Staten, waar The Reds momenteel op tour zijn. Tijdens het oefenduel met Arsenal maakte Gravenberch al onderdeel uit van de wedstrijdselectie, maar speelminuten kreeg hij nog niet. Hij hoopt dat daar snel verandering in komt.

'Ik heb een goede drie weken vakantie gehad en heb er met volle teugen van genoten. Door even niet met voetbal bezig te zijn geweest, voel ik me mentaal weer goed. Nu zijn we weer hier en hoop ik snel minuten te maken', begint Gravenberch tegenover de officiële clubkanalen. Die minuten zou hij in de nacht van zaterdag op zondag wel eens kunnen gaan krijgen. Liverpool oefent dan tegen het Manchester United van Erik ten Hag.

Gravenberch zag een hoop bekende gezichten, maar ook een aantal nieuwe van bijvoorbeeld Slot en zijn technische staf. Het bevalt de voormalig middenvelder van Ajax wel. 'Het zijn hele goede eerste indrukken. Hij wil echt voetbal spelen en ook persoonlijk met me aan de slag. Ik ben blij dat hij hier is en dat we kunnen trainen en spelen.'

Waar Gravenberch al is teruggekeerd, is het nu nog wachten op aansluiting van twee andere EK-gangers van Oranje. Van Virgil van Dijk en Cody Gakpo wordt verwacht dat ze in Engeland pas aansluiten bij de selectie.

Bekijk hier al onze video's
Meer AFC Liverpool
Meer over AFC Liverpool
Meer R. Gravenberch
Meer over R. Gravenberch
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.