ADO Den Haag breekt met Elia, Kishna in de wachtkamer

Reacties

ADO Den Haag heeft de aflopende contracten van acht spelers opgezegd. Onder hen ook de ervaren Eljero Elia en Ricardo Kishna. Laatstgenoemde mag nog hopen op een nieuwe verbintenis.

ADO Den Haag breekt met Elia, Kishna in de wachtkamer

De Haagse Eerstedivisionist laat weten dat Jamal Amofa, Gregor Breinburg, Elia, Kishna, Jonathan Mulder, Benjamin Reemst, Youri Schoonderwaldt en Cain Seedorf de mededeling kregen dat het contracht beëindigd werd. Wel laat de club de deur open voor het drietal Breinburg, Reemst en Kishna. Zij mogen de komende tijd rekenen op een gesprek om te zien of er alsnog een langere samenwerking mogelijk is.

Door de CAO-regelgeving zijn clubs verplicht voor 1 april aflopende contracten formeel op te zeggen. Daarbij moet het aangeven of bepaalde opties in contracten gelicht worden. Zo kreeg Michael Mulder te horen dat zijn contract werd verlengd. Hugo Wentges is met ADO dicht bij een overeenkomst voor een verlenging van zijn contract.

Hervé Matthys, Samy Bourard en Kilian Nikiema kunnen ook een aanbod van hun werkgever verwachten, meldt ADO. Wel geeft de club aan dat het daarbij afhankelijk is van de sportieve en financiële situatie. Promotie naar de Eredivisie is nog altijd mogelijk en zou de club meer slagkracht aan de onderhandelingstafel geven.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Afscheid Elia
Wie niet hoeft te rekenen op een nieuw contract is Elia (35). De dertigvoudig international raakte in februari zwaar geblesseerd aan zijn enkel, waardoor zijn seizoen vroegtijdig ten einde kwam. In Den Haag lijkt geen toekomst meer voor de oud-speler van onder andere FC Twente, HSV, Juventus, Southampton en Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.