Bad boys Barton en Bowyer gaan dit keer vrijuit

Joey Barton en Lee Bowyer raakten afgelopen weekeinde weer eens in opspraak. De middenvelders van respectievelijk Newcastle United en West Ham United kregen dit keer geen straf.

Bad boys Barton en Bowyer gaan dit keer vrijuit

Barton (foto boven) zou tijdens het duel met Aston Villa buiten het gezichtsveld van de scheidsrechter tegenstander Shaun Maloney een klap hebben gegeven. Na bestudering van de televisiebeelden besloot de Engelse voetbalbond geen nader onderzoek in te stellen.

Bowyer (foto onder) kreeg vlak voor het eindsignaal van West Ham United-Birmingham City (1-1) de rode kaart na een overtreding op Damien Johnson. The Hammers tekenden met succes beroep aan tegen het wegzenden van de middenvelder, die daarmee een schorsing van drie wedstrijden ontliep.

Barton en Bowyer staan niet bepaald bekend als de braafste jongetjes van de klas. Zo belandde Barton onlangs nog in de gevangenis na een vechtpartij op straat. Bowyer kreeg bijna drie jaar geleden een schorsing van zeven wedstrijden opgelegd na een knokpartij met een ploeggenoot tijdens een wedstrijd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen