Bellingham schept duidelijkheid over veelbesproken gebaar tegen Slowakije

Reacties

Jude Bellingham heeft via sociale media speculatie over een gebaar na zijn doelpunt tegen Slowakije zelf de kop ingedrukt.

Bellingham schept duidelijkheid over veelbesproken gebaar tegen Slowakije
© Pro Shots
Engeland
Engeland
nv
2 - 1
Slowakije
Slowakije
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Bellingham redde Engeland zondagavond in de achtste finale van het EK tegen Slowakije door in de extra tijd te scoren met een prachtige omhaal. Op X gingen daarna beelden rond van een gebaar dat de 21-jarige sterspeler zou hebben gemaakt richting de Slowaakse bank, maar dat had volgens de middenvelder van Real Madrid niets te betekenen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Via X maakte Bellingham duidelijk dat het om een inside joke ging met wat vrienden die op de tribune zaten. 'Ik heb niets dan respect voor hoe Slowakije vanavond speelde', voegde de redder van Engeland daar aan toe. Na afloop van de achtste finale rekende Bellingham via Instagram ook af met de kritiek op het Engelse elftal door te verwijzen naar Theodore Roosevelt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Engeland
Meer over Engeland
Meer J. Bellingham
Meer over J. Bellingham
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.