Bij Turkije – Portugal mag iedereen zo doorlopen, behalve de Turkse bondscoach

Reacties

De beveiliging bij Turkije – Portugal liet te wensen over. Zo'n beetje iedereen kon zo het veld van het stadion in Dortmund oprennen. Aan de andere kant was de beveiliging elders juist weer té streng.

Bij Turkije – Portugal mag iedereen zo doorlopen, behalve de Turkse bondscoach
© Pro Shots
Turkije
Turkije
0 - 3
Portugal
Portugal
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het waren op zich lieve beelden: de hoeveelheid aanbidders die zich vol overgave op hun idool Cristiano Ronaldo stortten. Ze hadden geen kwaad in de zin, maar het gaf wel te denken over hoe gemakkelijk het is voor mensen die wél snode plannen hebben is om op het veld te komen – nog los van hinderlijke onderbrekingen van voetbalwedstrijden. Roberto Martínez, bondscoach van Portugal, stipte het ook al aan.

Zo gemakkelijk als het was voor de supporters, zoveel moeite ondervond Vincenzo Montella, bondscoach van Turkije, bij het betreden van het stadion. Hij werd tegengehouden en mocht pas doorlopen toen hij zijn accreditatie met functie-omschrijving erop nogal ostentatief in het gezicht van een overijverige suppoost had gehouden en met enig misbaar wees naar de spelersbus waar hij zojuist uit was gestapt.

Bekijk hier al onze video's
Meer Turkije
Meer over Turkije
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.