Bosz neemt zorgen om De Jong weg: 'Ik dacht: o, is daar de VAR ook al voor?'

Reacties

Het uitvallen van Luuk de Jong bezorgde Peter Bosz een moment van schrik. Wat was er aan de hand met de aanvoerder van PSV? De schade blijkt mee te vallen.

Bosz neemt zorgen om De Jong weg: 'Ik dacht: o, is daar de VAR ook al voor?'
PSV
PSV
3 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

De Jong moest in het gewonnen thuisduel met Go Ahead Eagles nog voor rust van het veld. 'Ik schrok eerst, want dat was apart', haalde Bosz het moment terug op de persconferentie. 'De vierde man zei dat de VAR had gezien dat het erin was geschoten. Ik dacht: o, is de VAR daar ook al voor?​​​​​​​', vroeg de trainer van PSV lachend.

'Maar dan schrik je', vervolgde Bosz op serieuze toon. 'Je denkt aan een spierblessure. Maar wat bleek.. In het duel om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord had hij een paardenkus gehad, een ijsbeentje. Dat speelde nu weer op. Dan is het beter om geen risico te nemen. Met een spierblessure ga je ook het veld niet meer in, maar hij dacht: misschien loop ik het eruit.'

Dat lukte niet, maar het heeft er alle schijn van dat De Jong er na de interlandbreak gewoon weer bij is. Zaterdag 14 september vervolgt PSV de jacht op titelprolongatie in de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen NEC. Dat duel begint om 21.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.