Boze Everton-fans kondigen protestactie aan, Sky Sports dreigt in te grijpen

Reacties

Supporters van Everton gaan zich zondag in het duel met Manchester United kritisch opstellen tegenover de Premier League, maar de kans is groot dat zendgemachtigde Sky Sports ervoor zorgt dat dat thuis niet te horen is. Volgens The Times overweegt de zender alternatieve geluiden in te zetten.

Boze Everton-fans kondigen protestactie aan, Sky Sports dreigt in te grijpen
© Pro Shots

Everton kreeg onlangs een puntenstraf wegens het overtreden van de regels rond financial fair play. Een gedeelte van de supporters heeft nu een protest gepland staan voor het duel van zondag waarin ze 'Premier League corrupt as f***' zullen laten horen in de tiende minuut van de wedstrijd.

Sky Sports overweegt nu maatregelen te nemen en alternatieve geluiden in te zetten wanneer de fans zich daadwerkelijk laten horen, zodat de kijkers thuis de spreekkoren niet meekrijgen. De kans bestaat dat het geluid vanuit het publiek uit zal worden gezet, of dat eerder opgenomen geluid afgespeeld gaat worden zodat het lijkt alsof er niets te horen is.

Sportief directeur Kevin Thelwell denkt dat de straf van de Premier League de spelers van Everton extra zal motiveren voor de wedstrijd van zondag. Door de straf heeft de club ineens acute degradatiezorgen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.