Denswil laat in Turkije van zich horen met goal in laatste seconden

Reacties

Oude bekende Stefano Denswil was donderdagavond belangrijk voor Trabzonspor. In minuut 98 van het duel met Kayserispor werkte de voormalig Ajacied de 2-2 tegen de touwen (bekijk de goal onderaan).

Denswil laat in Turkije van zich horen met goal in laatste seconden
© Pro Shots
Trabzonspor
Trabzonspor
2 - 2
Kayserispor
Kayserispor

'Denswil behoedt Trabzonspor voor nachtmerrie', kopte het Turkse Haber7. In extremis voorkwam de verdediger de eerste nederlaag van het seizoen voor de Storm van de Zwarte Zee.

Coach Senol Günes was na afloop vooral kritisch op zijn spelers. 'Het heeft geen zin om over tactiek te praten, de spelers moeten zich een spiegel voorhouden. Het had vandaag 0-5 kunnen worden. We moeten hier echt aan gaan werken.'

De ploeg van Denswil keek lange tijd tegen een 0-2 achterstand aan. Vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd maakte ploeggenoot Umut Bozok de aansluitingstreffer. Het toetje moest toen nog komen. In de laatste seconden gleed de Surinaamse international de bal binnen op een manier die doet denken aan de 6-1 van Sergi Roberto in de fameuze Remontada.

Hoewel Trabzonspor nog niet verloor, won het ook nog niet. De eerste vier duels werden allemaal gelijk gespeeld en daarmee valt de competitiestart enigszins tegen voor de club die in 2022 nog kampioen van Turkije werd.

Ondertussen heeft Denswil zijn plek helemaal gevonden in Noord-Turkije. In het kampioensjaar kwam de verdediger over van Bologna en sindsdien kwam hij tot 98 wedstrijden voor Trabzonspor. Daarin was hij goed voor vier doelpunten. Dit seizoen miste de in Zaandam geboren Surinamer nog geen minuut.

Süper Lig

Stand Süper Lig 2024/2025

Turkije

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
10
Göztepe
4
1
3
0
5-3
+2
6
11
Kasımpaşa
5
1
2
2
6-8
-2
5
12
Trabzonspor
4
0
4
0
3-3
0
4
13
Rizespor
5
1
1
3
3-13
-10
4
14
Kayserispor
4
0
3
1
5-6
-1
3
* Actueel tot en met 20 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Trabzonspor
Meer over Trabzonspor
Meer Süper Lig
Meer over Süper Lig
Meer S. Denswil
Meer over S. Denswil
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.