Duitsland vreest lekken en neemt zeer bijzondere maatregelen

Reacties

Duitsland neemt geen halve maatregelen om de pers niet onnodig wijzer te maken in aanloop naar de kwartfinale tegen Spanje op het EK. Kosten noch moeite worden gespaard om alles geheim te houden.

Duitsland vreest lekken en neemt zeer bijzondere maatregelen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Trainer Julian Nagelsmann wil niemand onnodig wijs maken en heeft het trainingscomplex af laten schermen, meldt BILD, dat rept over 'ongebruikelijke maatregelen'. Iedereen die langs het trainingsveld loopt, zal worden achtervolgd door beveiligers, die vervolgens harde muziek afspelen zodat niemand kan horen wat er op het trainingsveld gebeurt. Zo kregen twee voorbijgangers de nummers 'Benjamin Blümchen' en 'Cheri Cheri Lady' te horen.

Ook zijn de hekken rondom de trainingsvelden afgedekt met hoge dekzeilen en is er politie aanwezig met paarden. De bond doet dus werkelijk alles om niets uit te laten lekken. Niet alleen Duitse journalisten zijn nieuwsgierig, ook hun Spaanse collega's willen weten hoe Duitsland vrijdag voor de dag zal komen tegen Spanje.

Spanje
Spanje
nv
2 - 1
Duitsland
Duitsland
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.