Ex-Ajacied in vermoedelijke opstelling van door schorsingen gehavend Shakhtar

Reacties

Shakhtar Donetsk is 2023 prima begonnen. In de vorige ronde van de Europa League rekende ploeg af met Stade Rennes. Sindsdien begon de Oekraïense competitie en Shakhtar won de eerste twee potjes met 1-4 en 0-7. Toch zijn er de nodige wijzigingen vanavond, in verband met een drietal schorsingen in de defensie.

Ex-Ajacied in vermoedelijke opstelling van door schorsingen gehavend Shakhtar
© Pro Shots
Sjachtar Donetsk
Sjachtar Donetsk
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Volgens de Oekraïense sportsite Sport gaat trainer Igor Jovicevic flink wisselen, deels noodgedwongen. De backs Bogdan Mykhaylichenko en Yukhum Konoplya en centrumverdediger Valeriy Bondar zijn geschorst, en verder zou de ploeg nog op één plaats gewijzigd worden ten opzichte van de wedstrijd van zondag tegen Metalist 1925.

In die wedstrijd was Lassina Traoré trefzeker. In Nederland geniet de spits enige bekendheid vanwege zijn kortstondige verblijf bij Ajax, en de verwachting is dat hij ook in Warschau vanaf de aftrap in de basis zal beginnen. Ook op Mykola Matvienko, als hij ondanks zijn ziekte inderdaad aan de aftrap verschijnt, kan gelet worden: de verdediger stond vorige zomer in de belangstelling van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.