Farioli voorspelt Ajax-rol voor Traoré in return tegen Vojvodina

Reacties

Bertrand Traoré gaat minuten maken tegen FK Vojvodina, zo vertelde Ajax-coach Francesco Farioli tijdens het op de return voorbeschouwende persmoment. De bij Ajax teruggekeerde aanvaller staat daarmee voor zijn officiële rentree in het shirt van de Amsterdammers.

Farioli voorspelt Ajax-rol voor Traoré in return tegen Vojvodina
© Pro Shots
Vojvodina Novi Sad
Vojvodina Novi Sad
1 - 3
Ajax
Ajax

Traoré ontbrak tijdens het heenduel nog in de selectie van Ajax, omdat het papierwerk nog afgerond moest worden, maar zit in Servië wel bij de wedstrijdselectie. De bijdrage van de 28-jarige buitenspeler zal niet beperkt blijven tot een plaats op de bank. Of een basisplaats of invalbeurt wordt, is nu afwachten.

'Traoré zal tegen Vojvodina minuten maken', aldus een duidelijke Farioli op de persconferentie. In tegenstelling tot Traoré zijn Brian Brobbey en Steven Bergwijn nog niet van de partij, hoewel zij hun eerste trainingen alweer achter de rug hebben op De Toekomst. 'Zij zijn maandag begonnen met de voorbereiding en zullen het gat qua fitheid met de rest van de groep moeten dichten. We proberen ze in optimale conditie te krijgen voor het hele seizoen.'

In Servië werd Farioli tijdens het persmoment bijgestaan door Kenneth Taylor. Naar verwachting begint Ajax met hem in de basis donderdagavond. De aftrap is om 20.00 uur.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.