Fenerbahçe frustreert Kezman en Paris Saint-Germain

'Ik ben heel bedroefd', vertelt Mateja Kezman over zijn transfer van Fenerbahçe naar Paris Saint-Germain, die maar niet rond komt.

Fenerbahçe frustreert Kezman en Paris Saint-Germain

Afgelopen vrijdag meldde PSG-coach Paul Le Guen dat de Franse club en Fener tot een akkoord waren gekomen over een overstap van de Servische spits. Maar waar Kezza dacht deze week aan te sluiten bij de selectie van Le Guen, daar kwam Fenerbahçe met de eis dat de speler ongeveer een miljoen euro moet overmaken aan de Turkse club. Dat is de helft van het tekengeld dat hij twee jaar geleden had geïncasseerd tijdens zijn komst naar Istanbul.

In L'Equipe klinkt Kezman zeer pessimistisch. 'Ik denk dat Paris Saint-Germain een andere oplossing moet zoeken, omdat het zeer ingewikkeld is tot overeenstemming te komen met Fenerbahçe. Het is een lastige transfer. De twee clubs begrijpen elkaar niet en ik heb evenmin een akkoord met Fenerbahçe. Mijn vertrek uit Turkije is moeilijk af te ronden. Ik ben erg teleurgesteld.'

Kezman voetbalde twee seizoenen bij Fenerbahçe. Het afgelopen jaar kwam hij mede door een blessure minder in actie. Met de komst van nieuwe coach Luis Aragonés en nieuwe spits Daniel Guïza lijkt hij weinig toekomst te hebben bij de nummer twee van Turkije.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen