Feyenoord slijt Kasanwirjo aan 'Eredivisie-enclave' van Rangers

Reacties

Feyenoord neemt opnieuw tijdelijk afscheid van Neraysho Kasanwirjo (22). De verdediger speelt de rest van dit seizoen op huurbasis van Rangers, dat bovendien een optie tot koop heeft bedongen in de overgang.

Feyenoord slijt Kasanwirjo aan 'Eredivisie-enclave' van Rangers
© Pro Shots

Kasanwirjo stapte in de winter van 2023 over naar Feyenoord, maar kon in De Kuip nooit echt imponeren. Na een half jaar werd hij om die reden verhuurd aan de Oostenrijkse club Rapid Wien. Daar was hij wel een vaste kracht, maar mede door een aantal versterkingen achterin, was er ook onder de nieuwe coach Brian Priske weinig perspectief voor de voormalig speler van FC Groningen.

Dus verkast de jeugdinternational komend seizoen naar Schotland, waar hij gaat samenspelen met onder anderen Cyriel Dessers, Vaclav Cerny, Robin Pröpper Todd Cantwell en Danilo - die allemaal eveneens een verleden in de Eredivisie hebben.

Omdat Kasanwirjo nog tot 2027 vastligt in Rotterdam-Zuid, kunnen er in de toekomst mogelijk nog duels worden toegevoegd aan zijn totaal van negen officiële duels in het eerste team van Feyenoord. Mocht Rangers na het seizoen de koopoptie lichten, dan vertrekt Kasanwirjo definitief naar de Schotse topclub.

Bekijk hier al onze video's
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Meer N. Kasanwirjo
Meer over N. Kasanwirjo
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.